Двукратният победител в Big Brother показа луксозния си летен дом. 

...
Двукратният победител в Big Brother показа луксозния си летен дом. 
Коментари Харесай

Джино показа луксозния си летен дом

Двукратният победител в Big Brother сподели първокласния си летен дом. 

Джино качи малко клипче в Инстаграм, на което се вижда интериора на жилището. 

Светли цветове, ретро мебели и най-важното – прелестна панорама към морето, откриваща се от красивата тераса на жилището.

Става ясно от местоположението, че красивия летен дом на Джино и неговото семейство се намира в едно от красивите ваканционни селища по морето и по-конкретно – в област Бургас.

Виж още:

Именно тук Джино е прекарал Великден. Той показа фотоси и на тематично боядисани яйца – изрисувани с защитни маски.

В началото на април Джино съобщи, че единствено този, който не употребява интернет, не знае, че около експлоадирането на пандемията от ковид се нароиха десетки теории, съгласно които вирусът се е появил изкуствено и обслужва нечии ползи.

Джино Бианкалана сподели в ефира на " На Кафе ", че Съединени американски щати на всеки 10 година вършат " профилактика ", при която се " смачква " всичко - стопанска система, бизнес, даже къщите на хората. Той напомни и 11 септември 2001 година, като съгласно него Съединени американски щати сами са бутнали кулите близнаци.  

Джино дефинира ковид за естествен грип, който просто е по-опасен за някои рискови групи, само че се подчертава на него сега, защото се случва нещо друго, което касае доста пари.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР